https://www.traditionrolex.com/40

Keresőoptimalizálás tanácsadás (SEO - search engine optimization)

Alapja a weboldal keresők számára való átalakítása. Az internetes keresők, mint a Google, Yahoo, Bing ingyenes, más néven organikus találati listájában való lehető legjobb helyezés elérésére szolgáló eszköz.

Egy cég internetes kommunikációjának legfontosabb része, amit ha helyesen használnak, akkor egy kimondottan költséghatékony technika.

A keresőbarát website jellemzője:

  • Programozási technológia helyes használata
  • Kulcsszavak helyes meghatározása
  • Kulcsszavak megfelelő használata a website-on
  • Keresőbarát URL-ek
  • Linkkapcsolatok
  • Tartalomstratégia
  • Közösségi média integráció

A keresőoptimalizálás lényege, hogy a technikai és tartalmi módosításokat összehangoljuk a webhelye egyes részein. Ezek a módosítások néha apró javításoknak tűnhetnek, de az együttes hatásuk más optimalizálási megoldásokkal (pl.: linképítést, tudatos tartalomgyártás) együtt gyakorolnak érzékelhető hatást a webhely organikus keresési eredményekben elért teljesítményére.

Segítünk, hogy a Google tökéletesen feltérképezze weboldalát, ugyanakkor figyelünk, hogy Google és a felhasználók is megfelelően értelmezzék a tartalmát. Szükség esetén egy audit keretein belül rendezzük a weboldal hierarchiáját. Az elért eredményeket folyamatosan ellenőrizzük és hosszú távú siker érdekében a keresési teljesítményeket és a felhasználói viselkedéseket is elemezzük.

A felszínes ígérgetésnek ebben a szakmában (sincs) helye, ezért nálunk nem olvashat olyat, hogy 3 hónap alatt garantáltan megduplázzuk a látogatói számát. Nem fogjuk, mert ahogyan a Facebook like vásárlásról ma már mindenki tudja, hogy nincs mögöttes értéke, így a weboldalra vásárolt látogatóknak sincs.

A garantált keresőoptimalizált helyezésről bővebben.

SEO tanácsadó - hogyan ismerd fel a valódi a szakértőt!

Havidíjas vs. sikerdíjas SEO tanácsadás. Melyik a jobb választás?

Csak a kemény és tudatos munkának lesz minőségi látogatószám és konverziónövelő értéke. A mi célunk, hogy az ügyeleinkkel közös, valódi sikereket érjünk el, mert csak így tudunk hosszú távon sikeresen együttműködni.

Miben tudunk segíteni?

Ha kérdése van, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Kérjük a teljes nevét adja meg!
Kérjük ellenőrizze az e-mail címet!
Kérjük valós telefonszámot adjon meg! (Csak szám karakter lehet és minimum 7db)
Kérjük lehetőleg ne hagyja üresen!
Kérjük hosszabban fogalmazza meg levelét!

Kérjük fogadja el az adatkezelési nyilatkozatot!