https://www.traditionrolex.com/40

Optimalnet - keresőmarketing és közösségi média ügynökség

Ügynökségünk 2005 óta foglalkozik online marketinggel, így joggal mondhatjuk, hogy az elsők között kezdtünk el weboldalakat keresőoptimalizálni, majd hirdetni a Google Ads (korábban Adwords) rendszerében, illetve később a Social Media integrációval foglalkozni.

Ma már egy teljesen átfogó online marketing stratégiával szolgálunk az ügyfeleinknek, mert azt gondoljuk, minden mindennel összefügg. Tartalmat gyártunk és segítünk, hogy márkája, terméke, szolgáltatása, vagy akár saját maga megtalálja a helyét az interneten a Google, Facebook, Youtube, Instagram, LinkedIn és társai segítségével.

A több száz elégedett ügyfelünk, a projektek, a több ezer kulcsszó, amivel hosszú távon is mérhető sikereket értünk el, vagy a GOOGLE KIEMELT PARTNERI FOKOZATunk, bizonyítja, hogy az eltelt időben jól döntöttünk, amikor minden körülmények között ragaszkodtunk a minőséghez, és hogy munkatársaink a piaci igényekhez alkalmazkodva kizárólag a legmagasabb végzettségű szakemberekből álljanak.

Mi egy online marketing ügynökség vagyunk, és kizárólag erre specializálódunk. Ez egy olyan átfogó és speciális terület, ami napi szinten igényli a tájékozottságot és az újdonságok ismeretének elsajátítását. Nagy gondod fordítunk arra, hogy a trendeket és a technológiai követelményeket is naprakészen ismerjük. Aki már kicsit is foglalkozott akár Google Ads vagy Facebook hirdetéssel, az tapasztalhatta, hogy nem ritka a napi szintű újabb fejlesztések bevezetése. Nekünk, nagy előnyünk, hogy a legtöbb esetben erről előre értesülünk és fel tudunk rá készülni, illetve ügyfeleinket is tájékoztatjuk, és ha szükséges, azonnal elvégezzük az optimális módosításokat.

Velünk szerződött partnereink jellemzője, hogy az internet adta lehetőségeket maximálisan szeretnék kihasználni és a keresőmarketingre valamint a social media felületekre, mint a legköltséghatékonyabb marketing eszközre tekintenek, ami lehetővé teszi számukra:

  • az internetes láthatóságot,
  • a minőségi látogató szám növekedését,
  • sikeres termék, illetve szolgáltatás értékesítést,
  • márkaismertség megteremtését, javítását, illetve megerősítését

Mit jelent, hogy Google Kiemelt Partner vagyunk?

A Google Partneri fokozatot csak olyan ügynökség kaphatja meg, akinek munkáját a Google hivatalosan elismeri.

A minősítés megszerzésének feltételei az ügynökség kifogástalan munkája, az ügyfelek elégedettsége, illetve természetesen egy folyamatos minősítési szűrésen való megfelelés. Közvetlen, kiemelt kapcsolatban állunk a Google-el így részt vehetünk különböző speciális eseményeken és képzéseken, elsőként kapunk tájékoztatást iparági kutatásokról, valamint hozzáférünk a Google Ads termékfrissítésekhez.

Amennyiben bővebben is érdeklik szolgáltatásainkban rejlő lehetőségek, tekintse meg referenciáinkat és lépjen kapcsolatba velünk!

Miben tudunk segíteni?

Ha kérdése van, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Kérjük a teljes nevét adja meg!
Kérjük ellenőrizze az e-mail címet!
Kérjük valós telefonszámot adjon meg! (Csak szám karakter lehet és minimum 7db)
Kérjük lehetőleg ne hagyja üresen!
Kérjük hosszabban fogalmazza meg levelét!

Kérjük fogadja el az adatkezelési nyilatkozatot!