https://www.traditionrolex.com/40

Youtube stratégia

A YouTube a Google után a világ legnagyobb keresője, ami azt jeleni, hogy az emberek a Google után itt keresnek leggyakrabban számukra hasznos információkat.
A YouTube nem csak a fiatalok kedvelt oldala, hanem az idősebb, fizetőképes fogyasztói rétegek is hatékonyan elérhetőek a felületen keresztül.

Zenei tartalmakon kívül, ma már rengeteg más területen is a YouTube segítségével végzünk keresést, legyen szó különböző receptekről, szerelési útmutatókról, oktatásról, hogyan sminkeljük magunkat, vagy véleményekre keresünk rá vásárlás előtt és hasznos tippekre teszünk szert.

Integrált marketingkampányaink szerves részét képezi a Youtube marketing és igyekszünk minden esetben hangsúlyozni, hogy egy reklámfilm nem csak olyan lehet mint a tv-ben, sőt! Kreativitásban sokkal nagyobbak a lehetőségek, anyagilag pedig ma már olyan technikai eszközök állnak a rendelkezésünkre, hogy egy mobiltelefonnal is tudunk jó minőségű, nagy nézőszámot produkáló, releváns videót készíteni.

Ha nem is egy komplett csatornában gondolkodunk, csak szimplán egy darab videóban, azt az egyetlen darab videót is fel lehet használni hírlevélbe, landing page-be, blogba, Facebook oldalunkba beágyazni és 80%-tól, akár 300%-ig is növelhető a konverzió.

A videók legnagyobb előnye nemcsak az, hogy sokkal több embert érünk el vele, de sokkal jobban megragad a nézőben és erre a vizuális élményre visszaemlékeznek, vagy konkrétan újra késztetést éreznek a megnézésére.

Egy optimálisan felépített YouTube csatornával, és a saját videótartalmakkal jelentősen növelhető a márkaismertség, továbbfejleszthető a márkaarculat is.

A csatornára feltöltött videók megfelelő módon való publikálása új nézőket hoz, lojális feliratkozói bázist épít. A feliratkozók számának növekedése hatással van a korábban megosztott videók nézettségére is, és így indul egy jól felépített mátrix folyamat.

Ha már van egy saját márkacsatornánk, akkor a Google hirdetési rendszerének köszönhetően kiválasztjuk a leghatékonyabb hirdetési formátumokat és azokat futtatjuk egy jól megtervezett Youtube hirdetési kampánystratégia kidolgozását követően.

Miben tudunk segíteni?

Meglévő Youtube csatorna esetén:

 • Auditálás és stratégia készítés

Youtube csatorna létrehozása:

 • Kitaláljuk a stílust, a tartalmat, azt a pontot, amivel a márkát vagy a terméket össze lehet kötni
 • Videókészítés igény esetén kompletten kidolgozott forgatókönyvvel

Csatorna és videó optimalizálás:

 • Ahogyan a Google találati listájában való megjelenésért is dolgozni kell, úgy igaz ez a Youtube keresőjére is. Ahhoz, hogy a csatornánkat és egy adott videót a keresők megtaláljanak, a videókat profi módon kell optimalizálni. Ha jól csináljuk, akkor kettős sikert érünk el, mert nemcsak a Youtube találati lista élén lesz videónk, hanem a Google találati listáján is.

Youtube csatorna menedzselés:

 • Tartalmak helyes, optimalizált feltöltése
 • További interaktív tartalmak tervezése
 • Kreatív kommentárok, kártyák kialakítása
 • Cselekvésre való felhívások felépítése
 • Vásárlás és egyéb konverziók ösztönzése
 • Nézettség és a megnézett percek növelése
 • Releváns feliratkozók gyűjtése
 • Keresztpromóciók tervezése

Youtube hirdetések kezelése:

 • Youtube partnerként teljes körű, hirdetéskezelés innovatív megoldásokkal és folyamatos Google támogatással.
  A YouTube hirdetések esetében a két leggyakrabban használt hirdetésformátum a videóba ágyazott, más néven preroll hirdetések (a YouTube videók előtt játszódik le, általában 5 másodperc után átugorható), és a videó felfedezési, más néven “in-display” hirdetések (ezek a hirdetések a YouTube keresési oldalán jelennek meg, előnyük hogy kinézetre banner hirdetésként jelennek meg, a videó csak akkor indul el, ha rákattintanak).

Miben tudunk segíteni?

Ha kérdése van, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Kérjük a teljes nevét adja meg!
Kérjük ellenőrizze az e-mail címet!
Kérjük valós telefonszámot adjon meg! (Csak szám karakter lehet és minimum 7db)
Kérjük lehetőleg ne hagyja üresen!
Kérjük hosszabban fogalmazza meg levelét!

Kérjük fogadja el az adatkezelési nyilatkozatot!