https://www.traditionrolex.com/40

Linképítés

A mennyiség helyett a minőségen a hangsúly!

Az utóbbi időben ezt kifejezetten sokan emlegették és mi örülünk annak, hogy az általunk már a 2000-es évek elején is követett elveknek megfelelően egyre többen hisznek ebben.

10 db jó minőségű link mindig is többet ért 100-200 db gyakorlatilag behatárolhatatlan linknél, és az eltelt időben a Google is megerősítette, hogy az általunk választott megoldás a lehető leghatékonyabb.

SEO szempontból ugyanis a linképítés még mindig az egyik legfontosabb tényező, csak ahogy finomodnak az algoritmusok és lesznek egyre fejlettebbek az eszközök, a linképítés is úgy változik és lesz egyre nagyobb a kihívás.

Ma már nem „csak” katalógusokba építünk linkeket, sőt! A mi linkjeink nagyon erős tartalommal kombinált speciális linkek és kizárólag a Google által magasra rangsorolt oldalakra építjük.

A linkeket releváns, kb 800-1000 karakteres szövegkörnyezetbe építjük és képpel is kiegészítjük és minden linkhez egyedi szöveget és képet rendelünk.

Kizárólag a Google irányelveit betartva építünk külső és belső linkeket egyaránt, és linképítési stratégiánk szerves részét képezi a tartalommarketing és a látogatói viselkedések elemzése, valamint a weboldal ergonómiai vizsgálata.

Nálunk tehát a linképítés és ehhez kapcsolódóan a keresőoptimalizálás egy jóval professzionálisabb és összetettebb feladat, amelynek eredménye minden esetben meggyőző ügyfeleink számára.

Miben tudunk segíteni?

Ha kérdése van, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Kérjük a teljes nevét adja meg!
Kérjük ellenőrizze az e-mail címet!
Kérjük valós telefonszámot adjon meg! (Csak szám karakter lehet és minimum 7db)
Kérjük lehetőleg ne hagyja üresen!
Kérjük hosszabban fogalmazza meg levelét!

Kérjük fogadja el az adatkezelési nyilatkozatot!