https://www.traditionrolex.com/40

Marketing kiszervezés

A megfelelő online marketinghez nem elegendő egyetlen szakember, mert a feladat igen sokrétű. (keresőmarketing, programozói, grafikai, ergonómiai, piackutató szakismeret) Ismerni kell a különböző internetes alkalmazásokat, szoftvereket és naprakésznek kell lenni a megfelelő technológiák alkalmazásában. Ezek hiánya miatt vetődnek fel a legtöbbször az alábbi kérdések:

  • Hogyan és hol jelenik meg a honlapunk a keresőkben?
  • Hogyan lehet a minőségi látogatószámot és ezáltal a konkrét vásárlói igényt növelni akár a weboldalon, akár közösségi médiafelületeken?
  • Hogyan teljesítenek a hirdetési fiókok? Valóban megfelelőek a beállítások és a mérések?
  • Hogyan válasszuk ki a megfelelő fejlesztési csapatot weboldalunk elkészítésére?
  • Hogyan lehet a munkájukat ellenőrizni, illetve honnan lehet tudni, hogy valóban azt kapjuk, amit kértünk?

Optimalnet_marketing_kiszerevezés_külsős_marketing

Ha mindezeket figyelembe vesszük, akkor egy komplett szakértői csapatot kellene alkalmaznia egy vállalkozásnak, és ebben az esetben a bérköltségek jelentősen emelkednének. A legtöbbször azonban a vállalkozás vezetője, vagy a programozó személy, illetve a cég „vállalja magára” az online marketing szakértői szerepkört, rengetek időt és pénzt áldozva egy-egy projektre, miközben sosem derül ki, mit rontottak el vagy mit lehetett volna sokkal egyszerűbben, gyorsabban és költséghatékonyabban megoldani.

Hiába ugyanis a jó ötlet, ha nincs megfelelő, online területre kidolgozott marketingstratégia! Hiába épül a weboldal egy nagyszerű termékre vagy szolgáltatásra, ha a célcsoportot nem sikerül elérni vele, az eredmény pedig az érdeklődés és a vásárlás teljes hiánya.

Másik megoldás, a junior munkatárs alkalmazása, illetve betanítása, de ebben az esetben számolni kell a minimális szaktudással, illetve, hogy csak több hónap után derül ki, hogy a specifikus szakterületekből jó esetben mely 2-3 területre korlátozódik alkalmassága és még mindig kérdés, hogy ezeket a feladatokat milyen minőségben tudja majd elvégezni.

Tudjuk, hogy egyik megoldás sem ideális, mert előbbi drága és sok esetben felesleges munkaidő pazarlás, az utóbbi pedig hatalmas károkat tud okozni, mert aki nem napi 24 órában foglakozik ezzel, az nem ismerhet minden szabályt és stratégiát!

Mit nyer, ha minket választ?

Röviden: IDŐT – PÉNZT - MEGFELELŐ SZAKÉRTELMET

Hosszabban:

Saját, professzionális online marketing csapata lesz, céges szinten nézve kevesebb, mint egy ember bérköltségén!

Munkatársaink szakmai múltja és tapasztalata révén egyedülálló csapatot biztosítunk Önnek és támogatjuk marketing tevékenységüket, hogy segítségünkkel sikeresen elérje a kitűzött volumencélokat.

Megspórolhatja a járulékokat és egyéb béren kívüli juttatásokat.

A mi feladatunk, hogy a terméke vagy szolgáltatása eljusson egy lojális és elkötelezett közösséghez és egy valós közösségi kapcsolati hálót alakítsunk ki.

Munkánk során cége egyedi igényeit segítünk a piaci elvárásoknak megfelelően megvalósítani és egy folyamatos és hangsúlyos online jelenlétet biztosítani.

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal! Hosszabb távon vagy akár projekt alapon, de biztosan tudunk segíteni!

Ha önnek is hónapok vagy évek óta "készül a weboldala, mert nem tud a fejlesztőkkel, grafikusokkal szót érteni, vagy egyszerűen elveszett az információkban, akkor ajánljuk figylemébe a projekmenedzsement szolgáltatásainkat, mely tartalmaz, brief-írás oktatást vagy akár házon belüli kommunkikációs tanácsadást a projektre fókuszálva.

Digitális projektmendezsment: Fejezzük be végre azt a weboldat!

Miben tudunk segíteni?

Ha kérdése van, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Kérjük a teljes nevét adja meg!
Kérjük ellenőrizze az e-mail címet!
Kérjük valós telefonszámot adjon meg! (Csak szám karakter lehet és minimum 7db)
Kérjük lehetőleg ne hagyja üresen!
Kérjük hosszabban fogalmazza meg levelét!

Kérjük fogadja el az adatkezelési nyilatkozatot!