https://www.traditionrolex.com/40

Waze hirdetés

A Google tulajdonában lévő Waze, mely a világ legnagyobb közösségi közlekedési- és navigációs szoftvere, több remek lehetőséget nyújt a nagy és egy ideje a kis vállalkozások számára is, hogy hirdetéseket helyezzenek el a programban.

Ezek térképen megjelenő reklámok, keresésben felbukkanó fizetett találatok, illetve felugró hirdetések formájában jelennek meg. Előnye, hogy azok a felhasználók is használják, akik ismerik a pontos útvonalat, de a közösségi információk, esetleges útakadályok miatt rápillantanak, vagy éppen ők osztják meg az aktuális állapotokat.

A Waze hirdetésekkel már alacsony költségvetésből is óriási eredményeket tudunk produkálni!

A közelben lévő felhasználók figyelmét felhívjuk az üzletére és az applikációban felugró hirdetésre kattintva akár oda is navigálhatjuk őket, vagy megtekinthetik a weboldalát, ahol részletesebb információt olvashatnak a vállalatról az üzleti Waze profilon belül.

A Waze Local három alap és egy prémium hirdetéstípust kínál.

Waze-hirdetesek-optimalnet.digitalis.ugynokseg

Alap hirdetések:

Pin

Feltünteti a vezetőknek egy-egy üzlet elhelyezkedését. A Pin (ami egy kis jelölő), tartalmazza az Ön logóját és arra a helyre mutat, ahol a vállalkozása megtalálható.

Lényegében ez egy plakáthirdetés, csak annál lényegesen hatékonyabb, hiszen célzottan a közelben tartózkodók figyelmét hívja fel, akik eldönthetik, ha már ott vannak, akkor útjukat megszakítva beugranak-e üzletébe.

Takeover

Miután a felhasználó az Ön üzletét jelölő pin-re tapintott, egy ún. takeover hirdetés jelenik meg. Ezen már megjelenik egy nagyobb kép, mellette a vállalkozása neve és aktuális reklámüzenete, amely segít a felhasználókat gyorsan meggyőzni arról, érdemes egy kis kerülőt tenni.
A hirdetés alsó felében megjelenik egy gomb, melyre kattintva módosítani lehet a navigáció célját, valamint egy kis “i” ikonra tapintva pedig megjelenhet üzletének bemutató kártyája, rajta a nyitva tartással, a pontos címmel és az előző aktuális reklámüzenettel.

Kereső hirdetések

A Kereső a Waze applikáció esetében is épp olyan fontos, mint a Google kereső a mindennapokban. Amikor egy felhasználó az Ön termékével vagy szolgáltatásával kapcsolatban keres, és a kulcsszó megfelelő, akkor hirdetése megjelenhet a Waze applikáción belül megjelenő találati lista tetején logóval, cégnévvel, navigálási lehetoséggel. Az applikáción belül a keresési hirdetések ingyenesek ugyan, de a fizetett hirdetések esetén önmagukban nem használhatóak.

A kis- és középvállalkozások tehát a fenti hirdetések közül válogathatnak. Ezek az alaphirdetések olyan vállalatok számára ideálisak, amelyeknek 1-10 helyszínen működnek. A minimum budget havi 60 dollár, vagyis napi 2 dollár.

Prémium hirdetés

Zero speed takeover

A takover hirdetés lokációtól független változta. Amikor egy rendszer érzékeli, hogy a felhasználó éppen áll az autójával, például a piros lámpánál, vagy a dugóban, akkor megjelenik egy teljes képernyőt elfoglaló hirdetés. A felhasználó figyelme ilyenkor egyértelműen jobban terelhető, hiszen a várakozásban sokan folyton a telefonjuk kijelzőjén tartják a szemüket. Amikor az autó elindul a hirdetés automatikusan eltűnik.

A Prémimum hirdetési minimum budgete havi 3000 dollár vagyis napi 100 dollár. Azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik az alap budgeten felül szeretnének további kiemeléseket és 50 helyszínnél többel működnek.

Összességében tehát a Waze hirdetés kiváló lehetőség, hogy akár alacsony budgettel egy navigációs marketingkampányt indítsunk és boltjába, üzletébe, irodájába tereljünk jelentős forgalmat, de cél lehet a márkaépítés, a telefonhívás és a weboldalra terelés is.

Havi 5000 dollár feletti budget vállalás mellett a Waze csapatával közösen, egyedi hirdetési megoldásokat is vállalunk, hiszen a fent felsorolt hirdetési típusok mellett, még további kreatív megoldásokkal tudunk szolgálni. Kérjen tőlünk ajánlatot!

Miben tudunk segíteni?

Ha kérdése van, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Kérjük a teljes nevét adja meg!
Kérjük ellenőrizze az e-mail címet!
Kérjük valós telefonszámot adjon meg! (Csak szám karakter lehet és minimum 7db)
Kérjük lehetőleg ne hagyja üresen!
Kérjük hosszabban fogalmazza meg levelét!

Kérjük fogadja el az adatkezelési nyilatkozatot!