https://www.traditionrolex.com/40

Közösségi média (social media)

A közösségi média és annak integrációja, valamint a keresőoptimalizálás erősen összefügg, mivel a keresők figyelemmel kísérik a közösségi webhelyeken és vásárlói fórumokon zajló, ügyfélszolgálattal kapcsolatos párbeszédeket, ami óriási jelentőséggel bír a keresőoptimalizálás szempontjából.

A felhasználók által - közösségi oldalon - közzétett tartalom tehát hatalmas előnyt jelent a keresők rangsorában.

A legnépszerűbb közösségi oldalak: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Tumblr, Snapchat és persze folytathatnánk a sort, illetve a felsorolás nem tükröz fontossági sorrendet sem, hiszen állandó változásban van.

A mi célunk, hogy ügyfeleinknek megtaláljuk azokat a platformokat, ami leginkább illeszkedik a célcsoportjához. Vannak például cégek, akiknek egyáltalán nem ajánljuk a Facebookot, mert termékük vagy szolgáltatásuk nem tudna alkalmazkodni a közösségi elvárásokhoz, ami természetesen egyáltalán nem jelent hátrányt. Ebben az esetben vagy más felületeket javaslunk, vagy kidolgozunk egy "Facebook kompatibilis" megoldást.
Vannak olyan cégek is, amiknek nagyszerű lehetőség például a Youtube vagy az Instagram és inkább ezt a két felületetet érdemes fókuszba helyezni és olyan stratégiát kialakítani, ami minden esetben erősíti egymást.

Semmiképp nem javasoljuk azt az irányt, hogy a létező összes közösségi média felületen jelen kell lenni, mert egy elhanyagolt, 2 évvel ezelőtt frissített Twitter fiók sokkal többet árt, mint használ, ugyanis az optimalizálás mellett a brandépítést is mindig szem előtt kell tartani.

A közösségi marketing látszólag könnyű kezelhetősége miatt sokan esnek abba a hibába, hogy maguk kezdik el használni, az esetek többségében a szigorú szabályok betartásának figyelmen kívül hagyásával.

A mi hozzáállásunk szerint a sikeres közösségépítés alapja a felhasználót mozgató motivációk megértése, majd a kapcsolódási pontok megkeresése az adott termékkel vagy szolgáltatással.

Miben tudunk segíteni?

Ha kérdése van, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Kérjük a teljes nevét adja meg!
Kérjük ellenőrizze az e-mail címet!
Kérjük valós telefonszámot adjon meg! (Csak szám karakter lehet és minimum 7db)
Kérjük lehetőleg ne hagyja üresen!
Kérjük hosszabban fogalmazza meg levelét!

Kérjük fogadja el az adatkezelési nyilatkozatot!